top of page
Chauffagiste Neder-over-Heembeek, Wavre

BARAL MAINTENANCE
UW EXPERT-VERWARMINGSINSTALLATEUR IN NEDER-OVER-HEEMBEEK, WAVER

Baral Maintenance is uw verwarmingsexpert voor het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons bedrijf, gelegen aan de Koning Albertlaan 70 te Neder-Over-Heembeek, biedt een professionele en volledige service voor uw centrale verwarming.

SPECIALIST IN VERWARMING SINDS 1993

Sinds 1993 zorgt Baral Maintenance voor uw centrale verwarming in Brussel en Waals-Brabant. Bent u op zoek naar een erkend installateur om uw mazoutketel of boiler te installeren, herstellen of onderhouden? Zoek niet verder, u hebt de experten van Baral Maintenance gevonden! Wij zorgen voor snelle depannages in Neder-over-Heembeek bij dringende problemen. Onze techniekers zijn CERGA-gecertificeerd. Dit label garandeert een professionele installatie door vakmensen. Wenst u advies over de meest geschikte installatie of het beste toestel? Wij staan u graag te woord!

Wandboiler
verwarmingsspecialist Brussel

EPB-CERTIFICAAT, HET ENERGIEPASPOORT VAN UW GEBOUW

Verkoopt u uw gebouw? Het energieprestatiecertificaat is verplicht en geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Baral Maintenance berekent als erkend EPB-adviseur de energieprestaties van uw gebouw en bezorgt u hiervoor een energieprestatiecertificaat. Contacteer ons en ontvang snel het energierapport van uw appartement of huis.

Neder-over-Hembeek, Wavre

Ons bedrijf is gecertificeerd:

CERGA voor gasinstallaties

EPB Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Wallonië en Vlaanderen. Al onze technici zijn erkend om onderhoud uit te voeren volgens de officiële normen in de 3 regio's

Neder-over-Heembeek, Wavre

TOPMERKEN EN KWALITEITSWERK

Baral Maintenance is gespecialiseerd in de reparatie van gas- als oliegestookte centrale verwarmingsinstallaties, en in de installatie van temperatuurregelaars. Wij werken enkel met gereputeerde merken waarvan de kwaliteit allang is bewezen, zoals Viessmann, Buderus, Junkers, Bulex, Vaillant, of Weishaupt. Sinds 1993 stellen wij onze expertise ter beschikking in de verschillende gemeenten van Brussel en Waals-Brabant voor de volgende werkzaamheden:

  • Centrale verwarmingsinstallaties;

  • Periodiek onderhoud van de verwarmingsketel;

  • Vervangen van waterverwarmers en boilers;

  • Dringende herstellingen;

  • Plaatsing van radiatoren en thermostaten.

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS OFFERTE
bottom of page