top of page
Dépannage Chaudière Bruxelles

BARAL MAINTENANCE
ONDERHOUD EN HERSTELLING VERWARMINGSKETEL

Baral Maintenance is uw verwarmingsexpert voor het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons bedrijf, gelegen aan de Koning Albertlaan 70 te Neder-Over-Heembeek, biedt een professionele en volledige service voor uw centrale verwarming.

ONDERHOUD EN HERSTELLING OP SNELLE EN PROFESSIONELE MANIER

Snelle en professionele herstelling van uw verwarmingsketel? Bij Baral Maintenance! Als uw verwarmingsketel niet meer werkt, komen onze ervaren techniekers bij u thuis om uw panne snel te repareren. Onze missie? Uw verwarmingsketel zo snel mogelijk weer opstarten zodat u weer normaal verder kunt en weer warm water en warmte in huis hebt.

onderhoud verwarmingsketel Waver
Entretien chaudières Bruxelles

INTERVENTIES OP VELE MERKEN VAN VERWARMINGSKETELS

Wij voeren onderhoud en herstellingen uit op alle gasketels of pelletkachels. Wij werken vooral met de volgende merken: Viessmann, Buderus, Junkers, Bulex, Vaillant, Weishaupt, Elco, ACV. Merkt u een storing op? Bel ons zo snel mogelijk. Onze ervaren medewerkers staan klaar om snel ter plaatse te komen. Herstelt u liever niet zelf uw verwarmingsketel? Laat dit werk over aan professionals. In Wallonië en Brussel dienen verwarmingsketels door een erkend installateur periodiek te worden gekeurd. Denk aan Baral Maintenance om deze keuring uit te voeren!

Entretien Chaudière Wavre

ONDERHOUD ELEKTRISCHE BOILER OF WATERVERWARMER

Baral Maintenance buigt zich over het onderhoud van uw elektrische boiler, gasboiler of waterverwarmer in Brussel. Een efficiënter en duurzamer toestel? Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Ontkalking, onderhoud van de veiligheidsgroep, reiniging van de brander en injectoren ... Het onderhoud van een boiler vereist precisiewerk en knowhow. Voor de veilige werking van uw toestel volgens de wettelijke voorschriften doet u best een beroep op een ervaren verwarmingstechnicus.

CONTACTEER ONS VOOR HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
bottom of page