top of page
Réparation chauffage Bruxelles

BARAL MAINTENANCE
UW CENTRALE VERWARMINGSSPECIALIST IN BRUSSEL

Baral Maintenance is uw verwarmingsexpert voor het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons bedrijf, gelegen aan de Koning Albertlaan 70 te Neder-Over-Heembeek, biedt een professionele en volledige service voor uw centrale verwarming.

ONZE ERVARING

Sinds 1908 profiteert u van onze ervaring in de installatie en reparatie van uw verschillende toestellen:

  • Gas- en olieketels

  • Waterverwarmers

  • Branders

  • Warm water tanks

  • Badverwarmers...

Wij zorgen voor het onderhoud en de reparatie van deze machines om een optimaal gebruik voor al onze klanten te garanderen.

réparation chaudière

DEFECT APPARAAT OF WATERLEK?

Geen paniek, Baral Maintenance is er om uw noodreparaties uit te voeren. Wij komen zo snel mogelijk bij u thuis en isoleren snel de storing zodat u uw verwarmingsinstallatie weer met een gerust hart kunt gebruiken.

Entretien Chauffage Wavre

Ons bedrijf is gecertificeerd:

CERGA voor gasinstallaties

EPB Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Wallonië en Vlaanderen. Al onze technici zijn erkend om onderhoud uit te voeren volgens de officiële normen in de 3 regio's

Entretien chauffage Bruxelles

HEEFT U EEN KETEL NODIG OF WILT U EEN ZONNEBOILER INSTALLEREN?

Ons team staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over bestaande producten. We werken met erkende merken voor degelijke en duurzame toestellen, aangepast aan jouw noden.

Om te profiteren van onze knowhow of om een gratis offerte aan te vragen, neem dan snel contact met ons op via 02 262 29 23.

Wij zullen u met plezier antwoorden.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR REPARATIE OF ONDERHOUD
bottom of page