top of page
Installation thermostat Bruxelles

BARAL MAINTENANCE
INSTALLATIE VAN TEMPERATUURREGELAARS

Baral Maintenance is uw verwarmingsexpert voor het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons bedrijf, gelegen aan de Koning Albertlaan 70 te Neder-Over-Heembeek, biedt een professionele en volledige service voor uw centrale verwarming.

THERMOSTAAT EN THERMOSTAATKRANEN

Een goed afgestelde verwarming zorgt voor een constante en comfortabele temperatuur binnenshuis. Hiervoor dienen temperatuurregelaars. De kamerthermostaat biedt een mooi evenwicht in temperatuur en een goed thermisch comfort. Hij regelt precies de temperatuur van uw ruimte en zorgt voor energiebesparing door minder te verwarmen wanneer u niet thuis bent. Thermostatische radiatorkranen geven de perfecte temperatuur in iedere kamer en vormen de perfecte aanvulling op de kamerthermostaat.

Thermostat Wavre

HOOGWAARDIG MATERIAAL

Voor uw veiligheid en ons kwaliteitsengagement, werken wij enkel met hoogwaardige merken

COMAP, Danfoss, Giacomini, TA Heimeier, Tempolec, Wilo, Grundfos, Theben

Installation Vannes Thermostatiques Bruxelles

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Baral Maintenance biedt allesomvattend advies over de installatie van uw temperatuurregelaars. Samen vinden we altijd de ideale plaats voor een optimaal rendement van uw verwarming. Contacteer ons voor de installatie van een thermostaat, thermostatische kranen of regelgroepen voor uw verwarming.

CONTACTEER ONS VOOR DE INSTALLATIE VAN UW CENTRALE VERWARMING OF THERMOSTAAT
bottom of page